Punkty Odbioru Zamówień IKEA

Punkty Odbioru Zamówień IKEA

W grudniu 2016 roku IKEA uruchamia pierwszy Punkt Odbioru Zamówień w centrum handlowym TURAWA Park w Zawadzie k. Opola. Punkt Odbioru Zamówień to kolejny etap realizacji strategii sprzedaży, dzięki której klienci będą mogli dokonać zakupu mebli kiedy, gdzie i jak lubią. Punkt odbioru to miejsce, gdzie klienci będą mogli odebrać wcześniej zamówione i opłacone meble. Zamówienie można złożyć na stronie internetowej www.ikea.pl/mebleprzezinternet lub telefonicznie.

Pierwszy Punkt Odbioru Zamówień IKEA w Polsce
To rozwiązanie, które wprowadzamy na polski rynek po raz pierwszy. Chcemy dokładnie poznać oczekiwania klientów i dostosować do nich dalszy rozwój naszej sprzedaży wielokanałowej. Dlatego początkowo otwieramy Punkt Odbioru Zamówień w jednym mieście – Opolu, do którego meble będą dowożone ze sklepu IKEA we Wrocławiu. Miejsce będzie przeznaczone wyłącznie do wydawania zamówionych i opłaconych już mebli.

Dostawy
Dostawy do Punktu Odbioru będą odbywały się codziennie. Klient otrzyma informacje od kiedy i do kiedy może odebrać meble.

Godziny otwarcia
Punkt Odbioru Zamówień IKEA będzie czynny od poniedziałku do soboty w godzinach 09:00-21:00 oraz w niedziele w godzinach 10:00-20:00.

Kolejne Punkty Odbioru Zamówień
W przyszłości planujemy otwarcie kolejnych zewnętrznych punktów odbioru. O szczegółach będziemy informować na bieżąco. Zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej ikea.pl, biura prasowego ikea.prowly.com oraz profilu Rzecznika prasowego IKEA na Twitterze.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.