Meble na balkon i do ogrodu. Poradnik IKEA

Letnie dni to czas, na który czeka większość z nas. Marzysz o porannej kawie na balkonie, popołudniowym spacerze w ogrodzie czy może o grillowaniu z przyjaciółmi o zachodzie słońca? W IKEA znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. Chwil spędzanych poza domem nie ogranicza przestrzeń, a jedynie nasza wyobraźnia.

Szeroki asortyment mebli i akcesoriów ogrodowych IKEA pomoże spełnić Twoje marzenia, bez względu na to, czy dotyczą odpoczynku, gotowania, uprawiania ogrodu, przechowywania czy pomocy przy praniu. W specjalnie przygotowanym Poradniku IKEA „Meble na balkon i do ogrodu” każdy znajdzie coś dla siebie na chwile spędzane pod gołym niebem.

Meble na balkon i do ogrodu_Poradnik kupującego IKEA.pdf

pdf | 14,4 MB

Kolekcja DELAKTIG. Zainspirowana Twoim stylem życia.

DELAKTIG to seria będąca efektem współpracy IKEA     z brytyjskim projektantem Tomem Dixonem. Propozycja otwartej „platformy do życia” ma zachęcać do tego, by każdy dopasował ją do swoich unikalnych potrzeb. Kolekcja obejmuje meble wypoczynkowe        i elementy, które można dowolnie zestawiać              w zależności od stylu życia, jaki prowadzimy. Celem serii, której nazwa po szwedzku oznacza „biorący udział”, było zapewnienie zwykłym użytkownikom możliwości zaangażowania się w proces projektowy.   W duchu zabawy konwencjami w zakresie wzornictwa   i przemysłu mebli wypoczynkowych, IKEA oraz Tom Dixon zachęcają do rozbudowywania kolekcji albo całkowitej jej transformacji.
10 kolejnych miast z niższą ceną transportu mebli IKEA

W środę, 29 listopada, IKEA wprowadza nowe, niższe ceny transportu produktów dla mieszkańców Gorzowa Wielkopolskiego, Legnicy, Lubina, Płocka, Siedlec, Skierniewic, Słupska, Tarnowa, Włocławka i Zamościa.
Prosty przepis na kuchnię z IKEA

Nowa kuchnia to przedsięwzięcie, które wymaga czasu, pomysłów i odpowiedniego budżetu. Jest to często zakup na lata, dlatego decyzji o aranżacji tej przestrzeni zwykle nie podejmuje się spontanicznie. IKEA od lat wspiera swoich klientów w tworzeniu kuchni ich marzeń, oferując narzędzia czyniące ten proces prostym i przyjemnym. Teraz dodatkowo 10% ceny kuchni IKEA zwraca na kartę rabatową lub oferuje raty 24x0%.
Zabawka zaprojektowana przez 9-letniego Huberta z Polski w nowej kolekcji IKEA SAGOSKATT 2017

IKEA prezentuje nową, limitowaną serię zabawek SAGOSKATT 2017. Tworzy ją 10 pluszaków, zaprojektowanych przez dzieci z całego świata. W tym roku, po raz pierwszy w historii, w kolekcji pojawiła się polska maskotka – sympatyczny pająk autorstwa         9-letniego Huberta z Białegostoku. Seria pluszaków jest częścią międzynarodowej kampanii społecznej „Zabawa to poważna sprawa”, dzięki której IKEA Foundation może wspierać organizacje pomagające dzieciom na całym świecie.

Startuje przetarg na obsługę reklamową IKEA Retail

W przetargu wyłoniona zostanie agencja, która będzie odpowiedzialna za przygotowywanie, obsługę oraz realizację kampanii komunikacyjnych marki. Działania obejmą zarówno media offline jak i online oraz stworzenie platformy komunikacyjnej. Do przetargu zaproszono dziewięć firm – powiedział Filip Fiedorow, Dyrektor Marketingu IKEA Retail.