Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Napisz do nas.

Biuro prasowe Grupy IKEA
prpl@IKEA.com

---------------------------------------------------------------------------------
Informacje nt. sieci dystrybucji IKEA w Polsce (Centrum Dystrybucji Regionalnej oraz Centrum Dystrybucji do Klienta w Jarostach)
IKEA Distribution Services S.A.
monika.kurpiewska@ikea.com
Informacje na temat działalności produkcyjnej IKEA (fabryki mebli IKEA Industry w Polsce)
Biuro Spółki IKEA Industry Poland Sp. z o.o.
IKEAIndustry.poland@IKEA.com
www.Industry.IKEA.pl
Pytania dotyczące łańcucha dostaw IKEA oraz rozwoju produktów
Biuro prasowe IKEA Range & Supply
Korespondencja w języku angielskim
pressoffice.rangesupply@ikea.com

Pytania dotyczące konceptu IKEA oraz systemu i sieci franczyzowej IKEA
Biuro prasowe Inter IKEA Systems B.V. oraz Grupy Inter IKEA
Korespondencja w języku angielskim
media.franchisor@Inter-IKEA.com

Nowy rok szkolny we Wróblewie, Tomicach i Rudnie z fotowoltaiką od IKEA

Szkoła Podstawowa we Wróblewie, Szkoła Podstawowa im. Obrońców Tobruku w Tomicach oraz Szkoła Podstawowa im. Józefa Niećko w Rudnie rozpoczynają rok szkolny z nową energią, której źródłem jest słońce. Placówki wygrały instalację fotowoltaiczną w konkursie „Najlepsza szkoła pod słońcem”, organizowanym przez IKEA oraz spółki zarządzające farmami wiatrowymi firmy. Nagrodę przekazano laureatom i wkrótce będzie produkować zieloną energię na potrzeby placówki.
Poczytaj mi w łóżku! Wspólny projekt Starego Browaru i IKEA Poznań.

10 września ruszył projekt, którego misją jest promowanie czytania dzieciom. Stary Browar pokaże, że centrum handlowe może być dobrym miejscem, aby spędzić czas z maluchem nad ciekawą lekturą. IKEA zaś zdradzi, co czeka na odwiedzających w nowo otwartym, odświeżonym Dziale Sypialnie w poznańskim sklepie. Finałem akcji będzie pomoc potrzebującym dzieciom.
Nowa instalacja fotowoltaiczna od IKEA przysłuży się potrzebującym w Słupsku

Instalacja fotowoltaiczna od IKEA została zainstalowana na dachu ośrodka dla bezdomnych w Słupsku prowadzonego przez Towarzystwo Pomocy im. Św. Brata Alberta. Uroczyste uruchomienie instalacji odbyło się 30 sierpnia 2018. Inwestycja w produkcję energii odnawialnej na budynku należącym do Miasta jest wynikiem współpracy między firmą IKEA a Słupskiem w zakresie zrównoważonego rozwoju.
Każdy Dom jest inny, bo inni są jego domownicy. Nowa kampania IKEA mówi o tym, jak ważne są relacje w domu.

Kampania komunikująca nowe wydanie Katalogu IKEA 2019 jest pierwszą w odświeżonej odsłonie platformy „Niech żyje dom”. Tegoroczna edycja katalogu jest wyjątkowa, gdyż pokazuje aranżacje całych domów, podzielonych ze względu na styl życia ich domowników, nie skupiając się już na modułowych i pojedynczych rozwiązaniach.