Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Napisz do nas.

Biuro prasowe Grupy IKEA
prpl@IKEA.com
+48 797 306 967

---------------------------------------------------------------------------------
Informacje nt. sieci dystrybucji IKEA w Polsce (Centrum Dystrybucji Regionalnej oraz Centrum Dystrybucji do Klienta w Jarostach)
IKEA Distribution Services S.A.
+48 789 401 155
monika.kurpiewska@ikea.com
Informacje na temat działalności produkcyjnej IKEA (fabryki mebli IKEA Industry w Polsce)
Biuro Spółki IKEA Industry Poland Sp. z o.o.
IKEAIndustry.poland@IKEA.com
www.Industry.IKEA.pl
Pytania dotyczące łańcucha dostaw IKEA oraz rozwoju produktów
Biuro prasowe IKEA Range & Supply
Korespondencja w języku angielskim
IKEA.rangesupply.media@IKEA.com
+46 732 321 300

Pytania dotyczące konceptu IKEA oraz systemu i sieci franczyzowej IKEA
Biuro prasowe Inter IKEA Systems B.V. oraz Grupy Inter IKEA
Korespondencja w języku angielskim
media.franchisor@Inter-IKEA.com
+31 62 124 0618

Oświadczenie. Program Better Chicken

IKEA Food Services AB wprowadza „Better Chicken Programme”, który dotyczy zrównoważonej hodowli brojlerów w łańcuchu dostaw żywności IKEA. Na program składają się wytyczne, obejmujące dobrostan zwierząt, zdrowie publiczne oraz wpływ na środowisko naturalne na poziomie go
IKEA w Polsce jeszcze bliżej swoich klientów

IKEA otwiera nowe Centrum Dystrybucji do Klienta w Jarostach koło Piotrkowa Trybunalskiego, które zapewni realizację zamówień składanych przez internet i wysyłanych bezpośrednio do klientów. Szacuje się, że takich zamówień będzie aż 100 tys. w ciągu pierwszego roku od ot
IKEA Poznań przekazała pluszaki dla małych pacjentów Szpitala im. Karola Jonschera

W ramach międzynarodowej kampanii społecznej „Zabawa to poważna sprawa” IKEA Poznań prowadziła w ostatnich miesiącach 2017 roku wyjątkową, okolicznościową zbiórkę pluszaków. Zostały one przekazane małym pacjentom Szpitala Klinicznego im. Karola Jonschera Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu.
IKEA wspiera krakowskie instytucje pomocy społecznej

Do 15 krakowskich jednostek pomocy społecznej trafiło ponad 40 sof i foteli IKEA, które stanowiły wyposażenie Centrum Kongresowego ICE Kraków podczas Open Eyes Economy Summit 2017. Jednym z wielu tematów konferencji była społeczna odpowiedzialność biznesu, a gest IKEA je

Masz kartę IKEA FAMILY? Jesteś członkiem najlepszego klubu lojalnościowego w Polsce!

Program IKEA Family, już drugi rok z rzędu, został wybrany najlepszym programem lojalnościowym w Polsce w Konkursie Marketingu Bezpośredniego „Golden Arrow”. Wydarzenie jest organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Marketingu oraz VFP Communications od 2006 roku, a biorą w nim udział największe kampanie reklamowe w Polsce.