Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Napisz do nas.

Biuro prasowe Grupy IKEA
prpl@IKEA.com
+48 797 306 967

---------------------------------------------------------------------------------
Informacje nt. sieci dystrybucji IKEA w Polsce (Centrum Dystrybucji Regionalnej oraz Centrum Dystrybucji do Klienta w Jarostach)
IKEA Distribution Services S.A.
+48 789 401 155
monika.kurpiewska@ikea.com
Informacje na temat działalności produkcyjnej IKEA (fabryki mebli IKEA Industry w Polsce)
Biuro Spółki IKEA Industry Poland Sp. z o.o.
IKEAIndustry.poland@IKEA.com
www.Industry.IKEA.pl
Pytania dotyczące łańcucha dostaw IKEA oraz rozwoju produktów
Biuro prasowe IKEA Range & Supply
Korespondencja w języku angielskim
IKEA.rangesupply.media@IKEA.com
+46 732 321 300

Pytania dotyczące konceptu IKEA oraz systemu i sieci franczyzowej IKEA
Biuro prasowe Inter IKEA Systems B.V. oraz Grupy Inter IKEA
Korespondencja w języku angielskim
media.franchisor@Inter-IKEA.com
+31 62 124 0618

Limitowana kolekcja SPÄNST. Dom odzwierciedlający Twój sposób życia

Zaprojektowana we współpracy z artystami - Chrisem Stampem i Mają Ganszyniec - seria SPÄNST pokazuje, jak urządzić współczesne miejskie gniazda dla tych, którzy w zaciszu czterech kątów chcą eksponować swoje pasje. Zainspirowana ulicznym stylem kolekcja obejmuje produkty pełne mocnego wyrazu, takie jak szafa na ubrania wykonana z materiałowej siatki, przezroczyste pojemniki na buty, pierwsza w historii IKEA deskorolka czy obręcz i piłka do koszykówki! Premiera SPÄNST już w maju.
Kurs na ludzi i na planetę. IKEA opublikowała nowy Raport Zrównoważonego Rozwoju

Raport Zrównoważonego Rozwoju Grupy IKEA (INGKA HOLDING B.V. i podmiotów zależnych) przedstawia aktualne dane na temat zrównoważonych działań podjętych w roku finansowym 2017 (wrzesień 2016 - sierpień 2017). Wszelkie działania oraz projekty społeczne firmy wynikają ze st
Premiera teledysku „Podróżnik” Krzysztofa Zalewskiego. Artystyczna komunikacja letniej kolekcji IKEA

Teledysk do utworu Krzysztofa Zalewskiego, zatytułowanego „Podróżnik”, to wyjątkowa forma komunikacji tegorocznej kolekcji IKEA SOMMAR. Dzięki niestandardowej współpracy z artystą przedmioty codziennego użytku zostały przedstawione jako elementy niezwykłej instalacji przestrzennej, muzycznej i choreograficznej. Za powstanie teledysku odpowiada Kolektyw Klips: Ewa Kaczmarek, Maciej Domagalski i Ania Olszewska.
Odpoczywanie to nie jest „nicnierobienie” - udowadnia IKEA w swojej nowej kampanii

Ruszyła wiosenna odsłona kampanii IKEA, w której marka nie tylko zachęca do odpoczywania, ale też - głosem Fisza i muzyką Smolika - podkreśla to, jak ważną rolę odpoczywanie odgrywa w życiu.

Masz kartę IKEA FAMILY? Jesteś członkiem najlepszego klubu lojalnościowego w Polsce!

Program IKEA Family, już drugi rok z rzędu, został wybrany najlepszym programem lojalnościowym w Polsce w Konkursie Marketingu Bezpośredniego „Golden Arrow”. Wydarzenie jest organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Marketingu oraz VFP Communications od 2006 roku, a biorą w nim udział największe kampanie reklamowe w Polsce.