Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Napisz do nas.

Biuro prasowe Grupy IKEA
prpl@IKEA.com
+48 797 306 967

---------------------------------------------------------------------------------
Informacje nt. sieci dystrybucji IKEA w Polsce (Centrum Dystrybucji Regionalnej oraz Centrum Dystrybucji do Klienta w Jarostach)
IKEA Distribution Services S.A.
+48 789 401 155
monika.kurpiewska@ikea.com
Informacje na temat działalności produkcyjnej IKEA (fabryki mebli IKEA Industry w Polsce)
Biuro Spółki IKEA Industry Poland Sp. z o.o.
IKEAIndustry.poland@IKEA.com
www.Industry.IKEA.pl
Pytania dotyczące łańcucha dostaw IKEA oraz rozwoju produktów
Biuro prasowe IKEA Range & Supply
Korespondencja w języku angielskim
pressoffice.rangesupply@ikea.com
+46 732 321 300

Pytania dotyczące konceptu IKEA oraz systemu i sieci franczyzowej IKEA
Biuro prasowe Inter IKEA Systems B.V. oraz Grupy Inter IKEA
Korespondencja w języku angielskim
media.franchisor@Inter-IKEA.com
+31 62 124 0618

SPS RIPOSTA aktywnie pomaga młodzieży dzięki wsparciu IKEA

Rozwijanie umiejętności, zainteresowań i zdolności. To wszystko odbywa się w ramach programu „Pozytywni na START”, którego celem jest przeciwdziałanie uzależnieniom i eksperymentowaniu z używkami wśród młodzieży. Program wsparła IKEA w ramach grantu „Zabawa to Poważna sprawa”.
IKEA w Lublinie i SKENDE Shopping zapraszają do Po Sąsiedzku

Po Sąsiedzku – to sześć unikalnych przestrzeni, które od początku lipca można odwiedzać na terenie sklepu IKEA w Lublinie i centrum handlowego SKENDE Shopping przy al. Spółdzielczości Pracy 86-88.
Nowym sklepem IKEA w Blue City pokieruje Magdalena Rozengart-Grzelczak

IKEA przygotowuje się do otwarcia swojej trzeciej lokalizacji w Warszawie i wybiera pracowników do nowego zespołu. Wiadomo już, kto będzie nim zarządzać. Funkcję dyrektora sklepu objęła Magdalena Rozengart-Grzelczak.
IKEA pomogła umeblować 11 mieszkań dla młodzieży z domów dziecka. Podsumowanie projektu „Oswoić dorosłość”

Fundacja Pomocy Dzieciom „Tak Po Prostu” z Poznania zainicjowała projekt mający na celu wsparcie pełnoletnich wychowanków domów dziecka w ich starcie w dorosłe życie. Do współpracy zaprosiła instytucje publiczne i firmy. 11 czerwca 2018 r. w Strzałkowie w Wielkopolsce odbyło się uroczyste podsumowanie inicjatywy, której partnerem jest m.in. IKEA.

Masz kartę IKEA FAMILY? Jesteś członkiem najlepszego klubu lojalnościowego w Polsce!

Program IKEA Family, już drugi rok z rzędu, został wybrany najlepszym programem lojalnościowym w Polsce w Konkursie Marketingu Bezpośredniego „Golden Arrow”. Wydarzenie jest organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Marketingu oraz VFP Communications od 2006 roku, a biorą w nim udział największe kampanie reklamowe w Polsce.