Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Napisz do nas.

Biuro prasowe Grupy IKEA
prpl@IKEA.com
+48 797 306 967

---------------------------------------------------------------------------------
Informacje na temat działalności produkcyjnej IKEA (fabryki mebli IKEA Industry w Polsce)
Biuro Spółki IKEA Industry Poland Sp. z o.o.
IKEAIndustry.poland@IKEA.com
www.Industry.IKEA.pl
Pytania dotyczące łańcucha dostaw IKEA oraz rozwoju produktów
Biuro prasowe IKEA Range & Supply
Korespondencja w języku angielskim
IKEA.rangesupply.media@IKEA.com
+46 732 321 300

Pytania dotyczące konceptu IKEA oraz systemu i sieci franczyzowej IKEA
Biuro prasowe Inter IKEA Systems B.V. oraz Grupy Inter IKEA
Korespondencja w języku angielskim
media.franchisor@Inter-IKEA.com
+31 62 124 0618

IKEA Poznań tworzy miejsce na życie. Odmieniona przestrzeń Zielonogórskiego Stowarzyszenia Damy Radę

W ramach akcji mającej na celu wsparcie lokalnych fundacji i stowarzyszeń IKEA Poznań postanowiła pomóc jednej z placówek wymagających remontu. Siedziba Stowarzyszenia Damy Radę w Zielonej Górze przeszła całkowitą metamorfozę. Miejsce zostało wyposażone meblami oraz akcesoriami IKEA. Wszystko po to, by zadbać o przestrzeń do wspólnego spędzania czasu.
Oświadczenie w sprawie podwyższonego poziom dichlorobenzenu w produktach BASF

Potwierdzamy, że IKEA otrzymała informację od BASF, jednego z poddostawców dla kilku dostawców IKEA, że odkryli oni awarię produkcji, której efektem jest podwyższony poziom dichlorobenzenu w procesie produkcyjnym. W związku z tym IKEA rozpoczęła dochodzenie w tej sprawie
Energia słoneczna dla szkoły w twojej gminie!

Produkowanie własnej, czystej energii na potrzeby gminnej szkoły – z IKEA to możliwe! Firma ogłasza konkurs na najciekawszy program edukacji ekologicznej -  “Najlepsza szkoła pod słońcem”. Do wygrania instalacja fotowoltaiczna o wartości do 35 tys. złotych, wraz z montażem na dachu szkoły, przygotowaniem do podpięcia do sieci i długoletnią gwarancją. W konkursie zostanie nagrodzonych aż 6 szkół w wybranych gminach!
Ruszyła zbiórka pluszaków dla małych pacjentów

IKEA Kraków już po raz piąty organizuje zbiórkę pluszaków dla dzieci przewożonych karetkami. Maskotki pomogą ratownikom nawiązać kontakt z maluchami i wykonać odpowiednie czynności medyczne. Akcja potrwa do 23 grudnia br.

Masz kartę IKEA FAMILY? Jesteś członkiem najlepszego klubu lojalnościowego w Polsce!

Program IKEA Family, już drugi rok z rzędu, został wybrany najlepszym programem lojalnościowym w Polsce w Konkursie Marketingu Bezpośredniego „Golden Arrow”. Wydarzenie jest organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Marketingu oraz VFP Communications od 2006 roku, a biorą w nim udział największe kampanie reklamowe w Polsce.