IKEA wycofuje pianki GODIS PÅSKKYCKLING z powodu możliwości skażenia produktu

W IKEA bezpieczeństwo żywności jest najważniejsze. Z tego względu wycofujemy ze sprzedaży produkt GODIS PÅSKKYCKLING w opakowaniach 100-gramowych, z datą ważności pomiędzy 23 października 2018 r. a 26 stycznia 2019 r.  Wielkanocna seria pianek marshmallow mogła zostać skażona z powodu wykrycia obecności myszy w jednostce produkcyjnej.

Przypadek został zgłoszony przez IKEA w Irlandii. Zapobiegawczo, produkt GODIS PÅSKKYCKLING został wycofany na wszystkich rynkach.

Zwrotu produktów GODIS PÅSKKYCKLING z datą ważności pomiędzy 23 października 2018 r. do 26 stycznia 2019 r. można dokonać w najbliższym sklepie IKEA z uzyskaniem pełnego zwrotu kosztów. Data ważności do spożycia znajduje się z tyłu opakowania. Paragon nie jest wymagany.

W IKEA bezpieczeństwo i jakość produktów są najważniejsze, dlatego aby utrzymać nasze standardy, wycofanie pianek marshmallow ze sprzedaży jest konieczne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z Domolinią pod numerem 22 275 00 00 lub z Działem Obsługi Klienta w najbliższym sklepie IKEA.

Każdy Dom jest inny, bo inni są jego domownicy. Nowa kampania IKEA mówi o tym, jak ważne są relacje w domu.

Kampania komunikująca nowe wydanie Katalogu IKEA 2019 jest pierwszą w odświeżonej odsłonie platformy „Niech żyje dom”. Tegoroczna edycja katalogu jest wyjątkowa, gdyż pokazuje aranżacje całych domów, podzielonych ze względu na styl życia ich domowników, nie skupiając się już na modułowych i pojedynczych rozwiązaniach.
Limitowana kolekcja FÖREMÅL: ładna, brzydka, urocza.               Stwórz wnętrze wywołujące emocje.

Limitowana seria FÖREMÅL powstała jako rezultat współpracy IKEA z jednym z najbardziej uznanych szwedzkich artystów tworzących w szkle i ceramice, Perem B. Sundbergiem. Podkreślająca unikatowość przedmiotów kolekcja zachęca do eksperymentowania oraz tworzenia wnętrz nie tylko funkcjonalnych, ale i wywołujących prawdziwe emocje. Składa się ona z codziennych produktów o nietuzinkowym wyglądzie, takich jak pudełka do przechowywania, dywany, poszewki na poduszkę, świeczniki czy intrygujące wazony. Wyróżnia ją niezwykłe bogactwo wzorów, które stworzył artysta. To spora gratka dla miłośników eksperymentów we wnętrzach! Kolekcja będzie dostępna w sklepach IKEA we wrześniu br.
SAMMANHANG: piękna oprawa dla twoich kolekcji

To prawdziwa gratka dla kolekcjonerów! Seria SAMMANHANG pokazuje nowe oblicze rozwiązań IKEA do przechowywania. To zbiór produktów od najmniejszych pudełek aż po meble, które w idealny sposób wyeksponują kolekcjonowane przez nas przedmioty. Punktem wyjścia do ich stworzenia była chęć znalezienia odpowiedzi na pytanie: jak wydobyć piękno ulubionych rzeczy, nie odciągając od nich uwagi? Kolekcja SAMMANHANG powstała we współpracy z siedmiorgiem wyjątkowych projektantów ma swoją premierę w sierpniu tego roku.
Gwiazdy na premierze nowego Katalogu IKEA 2019 świętują bogactwo domowego życia

23 sierpnia w Praskiej Drukarni w Warszawie odbyła się premiera nowego Katalogu IKEA 2019. Na ten moment czekało tysiące fanów dobrego wzornictwa. Tegoroczna odsłona przyniosła wiele niespodzianek, zmieniła się bowiem sama koncepcja katalogu! W tym roku IKEA koncentruje się na życiu w domu ze wszystkim, co się z tym wiąże: radościami, codziennymi wyzwaniami, jak i niekiedy napięciami. W wyjątkowym wydarzeniu udział wzięli m.in. Katarzyna Nosowska, Katarzyna Zielińska oraz Jędrzej Skiba.