IKEA wycofuje pianki GODIS PÅSKKYCKLING z powodu możliwości skażenia produktu

IKEA wycofuje pianki GODIS PÅSKKYCKLING z powodu możliwości skażenia produktu

W IKEA bezpieczeństwo żywności jest najważniejsze. Z tego względu wycofujemy ze sprzedaży produkt GODIS PÅSKKYCKLING w opakowaniach 100-gramowych, z datą ważności pomiędzy 23 października 2018 r. a 26 stycznia 2019 r.  Wielkanocna seria pianek marshmallow mogła zostać skażona z powodu wykrycia obecności myszy w jednostce produkcyjnej.

Przypadek został zgłoszony przez IKEA w Irlandii. Zapobiegawczo, produkt GODIS PÅSKKYCKLING został wycofany na wszystkich rynkach.

Zwrotu produktów GODIS PÅSKKYCKLING z datą ważności pomiędzy 23 października 2018 r. do 26 stycznia 2019 r. można dokonać w najbliższym sklepie IKEA z uzyskaniem pełnego zwrotu kosztów. Data ważności do spożycia znajduje się z tyłu opakowania. Paragon nie jest wymagany.

W IKEA bezpieczeństwo i jakość produktów są najważniejsze, dlatego aby utrzymać nasze standardy, wycofanie pianek marshmallow ze sprzedaży jest konieczne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z Domolinią pod numerem 22 275 00 00 lub z Działem Obsługi Klienta w najbliższym sklepie IKEA.
Z produktami IKEA Święta będą jeszcze bardziej magiczne.Rusza zimowa kampania IKEA.

Na początku listopada rozpoczęła się świąteczna odsłona kampanii IKEA. W tym roku marka udowadnia, że magia Świąt jest na wyciągnięcie ręki – każdy z nas już teraz z łatwością może stworzyć wyjątkową atmosferę w swoim domu.
Zaprojektowana przez dzieci dla dzieci. Limitowana kolekcja IKEA SAGOSKATT po raz 5. wspiera prawo najmłodszych do zabawy oraz rozwoju.

W minionym roku IKEA zorganizowała konkurs rysunkowy i zaprosiła dzieci z całego świata do narysowania pluszaka swoich marzeń w ramach kampanii społecznej IKEA „Zabawa to poważna sprawa”. Na jury czekało nie lada wyzwanie: wybór tych pięciu najbardziej wyjątkowych z pona
Niech żyje magia świąt! Z kolekcją IKEA VINTER 2018 podaruj bliskim święta, o jakich marzą.

Tegoroczna propozycja IKEA na zimową porę to szeroka gama produktów, które nie tylko pozwolą się zrelaksować podczas przedświątecznej gorączki, ale i zadbają o konkretne potrzeby. Asortyment powiększy się m.in. o tekstylia, oświetlenie, ozdoby choinkowe, przybory do pieczenia i gotowania, oraz akcesoria do pakowania prezentów. Dekorowanie wnętrz                  i świąteczne niespodzianki staną się jeszcze przyjemniejsze! Seria VINTER trafi do sklepów IKEA w Polsce w listopadzie br.
Jesienna premiera 3. sezonu „Domowych rewolucji”. Metamorfozy wnętrz z IKEA

Trzecia odsłona formatu wnętrzarskiego „Domowe rewolucje”, w którym pod okiem Doroty Szelągowskiej przeprowadzana jest metamorfoza mieszkania, wraca na ekrany już 5 października. IKEA po raz kolejny, jako jeden z partnerów wyjątkowego programu, przyczyni się do niezwykłych zmian w domach i życiu bohaterów. Kolejny sezon „Domowych rewolucji” będzie pokazywany równolegle na antenie HGTV Home & Garden oraz TVN.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.