Nowym sklepem IKEA w Blue City pokieruje Magdalena Rozengart-Grzelczak
Nowym sklepem IKEA w Blue City pokieruje  Magdalena Rozengart-Grzelczak

Nowym sklepem IKEA w Blue City pokieruje Magdalena Rozengart-Grzelczak

IKEA przygotowuje się do otwarcia swojej trzeciej lokalizacji w Warszawie i wybiera pracowników do nowego zespołu. Wiadomo już, kto będzie nim zarządzać. Funkcję dyrektora sklepu objęła Magdalena Rozengart-Grzelczak.

Nowa Dyrektor sklepu IKEA w Blue City jest związana ze szwedzką firmą od ponad 16 lat. W tym czasie zdobyła doświadczenie w zarządzaniu dwoma sklepami IKEA w Polsce – w Gdańsku i w Łodzi (odpowiednio 2002-2006 i 2009-2013). Ważną część kariery zawodowej Rozengart-Grzelczak stanowi zarządzanie zasobami ludzkimi – jak sama podkreśla, obszar HR jest jej wielką pasją również prywatnie. Od 2013 roku pełniła funkcję zastępcy dyrektora ds. zarządzania zasobami ludzkimi, odpowiadając głównie za relacje wewnętrzne z pracownikami, rozwój kompetencji oraz przywództwo. Jako dyrektor sklepu IKEA w Blue City, do czasu jego otwarcia, Magdalena Rozengart-Grzelczak będzie wspierać
i koordynować projekt na wszystkich etapach jego tworzenia.
IKEA nieustannie rozwija się na rynku warszawskim. Sklep w Blue City to nowy format w Polsce. Udział w jego powstawaniu, a następnie kierowanie nim będzie dla mnie dużym wyzwaniem, ale przede wszystkim ciekawym i ekscytującym doświadczeniem. Cieszę się, że wspólnie z całym zespołem będziemy tworzyć zupełnie nowe i pełne inspiracji miejsce, do którego już wkrótce zaprosimy naszych klientów – mówi Magdalena Rozengart-Grzelczak.
Magdalena Rozengart-Grzelczak, poza bogatym doświadczeniem zawodowym, utożsamia się również z wartościami firmy. Jest zaangażowana w temat Różnorodności i Kultury Włączającej, pełniąc funkcję Ambasadorki globalnej sieci IKEA w Polsce. Jej głównym celem jest zapewnienie równych szans dla wszystkich pracowników – niezależnie od ich wieku, płci, orientacji seksualnej, tożsamości płciowej, sprawności fizycznej, pochodzenia etnicznego, rasy, narodowości, wyznawanej religii czy innych aspektów ich indywidualności. W IKEA uważamy, że równość jest istotą praw człowieka, a wszystkie wymiary różnorodności wpływają pozytywnie na pracowników, klientów i rozwój biznesu.
IKEA w centrum handlowym Blue City to unikalny koncept nie tylko
w Polsce, ale i na świecie. Nowy sklep, zlokalizowany blisko centrum miasta, będzie miał mniejszą powierzchnię od standardowego formatu IKEA. W trosce o wygodę klientów i wysoki poziom inspiracji, przestrzeń zostanie wyposażona w nowoczesne rozwiązania digitalowe. W planie koncepcji została również uwzględniona przestrzeń IKEA Food w nowej odsłonie. Otwarcie sklepu zaplanowano na drugą połowę 2018 roku.

Magdalena Rozengart-Grzelczak.jpg

Nowym sklepem IKEA w Blue City pokieruje Magdalena Rozengart-Grzelczak_informacja prasowa.docx

docx | 35,6 KB

Minigranty IKEA Kraków dla Stowarzyszenia Unicorn i Zespołu Szkół Specjalnych z Nowej Huty

Dwie krakowskie organizacje przeciwdziałające wykluczeniom społecznym zostały laureatami II edycji konkursu grantowego IKEA Kraków. W Centrum Psychoonkologii Unicorn powstał specjalny kącik dziecięcy, a uczniowie Zespołu Szkół Specjalnych nr 14 zyskali miejsce, w którym
Katowickie szkoły i IKEA łączą siły w walce o lepszy klimat

IKEA po raz kolejny wesprze dzieci i młodzież w staraniach o lepszy klimat i czystsze środowisko. Konkurs „Słoneczne szkoły dla lepszego miasta” związany jest ze szczytem klimatycznym ONZ COP24, który odbędzie się w Katowicach. Ponad dwadzieścia szkół podstawowych z Kato
IKEA urządziła strefy na Targach Książki w Krakowie. Po imprezie meble trafią do biblioteki

W dniach 25-28 października w Centrum Targowo-Kongresowym EXPO Kraków odbywają się 22. Międzynarodowe Targi Książki w Krakowie. W tym roku Gościem Honorowym czterodniowego święta literatury jest Szwecja. Nie mogło więc też zabraknąć IKEA. Szwedzki sklep urządził komforto
IKEA ponownie w Alejach Jerozolimskich w Warszawie

Od 23 października br. długo wyczekiwany sklep IKEA w Blue City jest otwarty dla klientów. Nowoczesny koncept, bliskość centrum miasta i niestandardowe, inspirujące sposoby prezentacji asortymentu. IKEA w Blue City to miejsce dla wszystkich, którzy myślą o urządzaniu i d
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.