Przyszłość IKEA w Zabrzu

Published

Spotkanie w sprawie przyszłości inwestycji IKEA w Zabrzu odbyło się dzisiaj w Urzędzie Miejskim. Ze strony IKEA uczestniczyli w nim
m.in. członkowie zarządu: Małgorzata Jelonek-Sikora, Bartosz Dziubak oraz Dariusz Węglicki, kierownik projektu.

Z prezydent Małgorzatą Mańką-Szulik oraz przedstawicielami Urzędu Miejskiego rozmawiali na temat przyszłości projektu w związku
ze zmieniającymi się warunkami rynkowymi. W wyniku spotkania ustalono, że analizą wszystkich możliwych scenariuszy zajmie się specjalnie powołany zespół roboczy składający się ze specjalistów ze strony IKEA oraz Urzędu Miejskiego.

Copy as a Plain Text

Related Stories
Trzecia IKEA w Warszawie – otwarcie już w październiku!

ago

Nowy, mniejszy format w centrum handlowym Blue City to trzeci sklep IKEA w Warszawie. Niestandardowy, unikalny na skalę światową koncept powita swoich pierwszych klientów już pod koniec października br. IKEA w Blue City będzie miejscem dla wszystkich, którzy myślą o urządzaniu i dekorowaniu wnętrz w swoim stylu.
Poczytaj mi w łóżku! Wspólny projekt Starego Browaru i IKEA Poznań.

ago

10 września ruszył projekt, którego misją jest promowanie czytania dzieciom. Stary Browar pokaże, że centrum handlowe może być dobrym miejscem, aby spędzić czas z maluchem nad ciekawą lekturą. IKEA zaś zdradzi, co czeka na odwiedzających w nowo otwartym, odświeżonym Dziale Sypialnie w poznańskim sklepie. Finałem akcji będzie pomoc potrzebującym dzieciom.
IKEA otworzyła Punkt Odbioru Zamówień w Białymstoku

ago

IKEA chce być bliżej mieszkańców Podlasia. Firma od 1 sierpnia umożliwia odbiór mebli i akcesoriów w nowo otwartym Punkcie Odbioru Zamówień IKEA w Centrum Handlowym Auchan Produkcyjna w Białymstoku. Zamówienia można składać przez internet lub telefon. To kolejny krok IKEA w realizacji strategii rozwoju sprzedaży wielokanałowej.
Nowym sklepem IKEA w Blue City pokieruje Magdalena Rozengart-Grzelczak

ago

IKEA przygotowuje się do otwarcia swojej trzeciej lokalizacji w Warszawie i wybiera pracowników do nowego zespołu. Wiadomo już, kto będzie nim zarządzać. Funkcję dyrektora sklepu objęła Magdalena Rozengart-Grzelczak.
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.